Jeg startede med at male som 15-årig, stærkt inspireret af surrealismen - især Dali - og af Hieronimus Bosch. Fordi jeg troede det havde noget med kunst at gøre, blev jeg så uddannet som reklametegner. På Akademiet for Fri og Merkantil Kunst, hvor jeg gik fra 1962 - 64, fik jeg Otto Frello som lærer. Han underviste i basale ting som farvelære, perspektiv mm og vi øvede os i at tegne efter model og male opstillinger. Grundlæggende færdigheder, jeg siden har haft stor gavn af. Jeg fandt også ud af, at jeg ikke egnede mig til reklamebranchen, men først efter mange år med lønarbejde (som bibliotekar på Frihedens Bibliotek i Hvidovre), lykkedes det mig i 1995 at nå det, der altid har været mit mål: at være fuldtids beskæftiget med at male.

I 70'erne debuterede jeg på Kunstnernes Efterårsudstilling i den stil, der blev kaldt "Ny-surrealisme". I 80'erne tegnede jeg mest illustrationer til bøger og blade og fik også udgivet en illustreret fagbog for børn ("Jagten på de store hvaler").

I 1991 blev jeg medlem af Nybro gruppen, der driver Galleri Nybro på andelsbasis og her har jeg siden 1992 haft en separat udstilling hvert år